Miresevini

Ndodhet ne qender te plazhit te Velipojes me nje siperfaqe prej 10 000 m2 rere te cmuar, gje qe e ben te kete nje qetesi te pakrasueshme ne bregdetin e Veriut dhe pse vetem pak hapa nga deti dhe gjithe kafete, restorantet dhe vendet e argetimit.

Welcome

The hotel is located in the heart of Velipoje beach, set on an area of 10000 m2 of precious sandy land, which bestows it an incomparable tranquillity in the Northern Coast, all at the same time cafes, restaurants and entertainment facilities only at its doorstep.